<< Back to Project Gallery

Project Detail

Transitional Kitchen and Den Remodel 2

The clients desired to better utilize space inside and outside of their home. The homeowner’s original view faced away from the large yard and adjacent park toward a neighbor’s large play set limiting privacy. The scope of the homeowners’ project included reorienting the interior of the home in its existing footprint for efficiency resulting in a better view, and a seamless continuation of the living space from the interior to the exterior of the home. Photo: Valerie Jardin

Contact :


5001 28th Ave S
Minneapolis, MN 55417

6128273800
www.whitecraneconstruction.com
info@whitecraneconstruction.com

Shaw Stewart
ABC Millwork
FEED

After last week's exciting and successful The International Builders' Show (IBS)...

After last week's exciting and successful The International Builders' Show (IBS), we reflect on the show's biggest takeaways: http://bit.ly/1Enf1BM


2015 IBS ...