MLuxe Blog

San Lorenzo Residence in Los Angeles, CA

San Lorenzo Residence

Beautifully placed in its surrounding landscape, the San Lorenzo House was built using “L-shaped” designs to follow a zoning study. The large open living space uses pocket sliding doors and unfolding windows to passively cool the house and naturally ventilate the home. Boasting an interior private garden and amazing views of the nearby golf course, this residence also features a pool and theatre. Learn more about this California home here.

San Lorenzo Residence

San Lorenzo Residence

More from Marvin:

  Try Marvin's free Online Remodeling Planner for inspiration and organization

  Sign up for email updates about new Marvin products

  Find a Marvin dealer near you

  Request product literature from Marvin

Share this Article

Categories: Architecture, Case Studies, Interior Design, Sustainability

Add a Comment




This site is not an official Marvin customer service forum. We are unable to discuss specific customer concerns in this space, so if you have a question or need support, please visit our Contact page. All comments will be moderated to help keep out spam, profanity and other inappropriate material. We'll work to make sure your comment is posted as soon as possible, but please forgive us for any delays.

Please leave these two fields as-is:

Comments

FEED

Take a look at this bold zig-zag shaped home: http://bit.ly/1omXaoi #ModernMonday

Take a look at this bold zig-zag shaped home: http://bit.ly/1omXaoi #ModernMonday

...